Nyhedsbrev juli 2020

6. juli 2020

Kære Socialdemokrater i Holstebro Kommune

Sidst i juni fik vi endelig holdt bestyrelsesmøde igen. Det var godt for bestyrelsen at mødes oven på nedlukningen, og som i alle andre sammenhænge også underligt at samle op på et forår i Coronaens tegn.

Annette Lind, H.C. Østerby og Morten Flæng orienterede partiforeningens bestyrelse om arbejdet i Folketing, Byråd og Regionsråd i perioden med nedlukning/genåbning. Alle 3 steder med en hverdag præget af virtuelle møder og svære beslutninger.

I Folketinget er der vedtaget hjælpepakker for mange milliarder. Det er også i denne tid godt, at vi bor i et velfærdssamfund med orden i økonomien.
Vores statsminister Mette Frederiksen har fået stor opbakning, for den måde hun har løst opgaven på, og det er hende vel undt. Det er her i 2020 godt, at vi har en statsminister, der tør træffe beslutninger, og som befolkningen har tillid til.

Vores generalforsamling i foråret blev udsat på grund af forsamlingsforbuddet, og nu har vi fundet en ny dato: 

Mandag den 21. september kl. 17:30. Vi begynder med fællesspisning.

Der kommer en indkaldelse med dagsorden og sted for generelforsamlingen senere – der er nogle praktiske detaljer, vi skal have styr på, inden vi kan sende dagsordenen ud.

I bestyrelsen håber vi at se rigtig mange af jer medlemmer til generalforsamlingen. Vi skal blandt andet vælge spidskandidater til valget til byrådet og regionsrådet i november 2021.

Vi er så heldige, at vi som bestyrelse kan foreslå genvalg på begge poster, og altså foreslå Borgmester H.C. Østerby som spidskandidat til byrådsvalget og regionsrådsmedlem Morten Flæng som spidskandidat til regionsrådsvalget.

Bestyrelsen er godt i gang med at planlægge forløbet op til valgte i november 2021, og i den forbindelse er der medlemsmøde med fællesspisning 

den 4. november kl. 18:00. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

På mødet vil Borgmester H.C. Østerby fortælle om Holstebro Udvikling og Byens Plan, og han vil fortælle om budgettet for 2021, som bliver vedtaget i byrådet i oktober.
Efter H.C. Østerbys oplæg skal vi drøfte valgprogram for kommunalvalget i 2021, både i forhold til de store linjer og de meget konkrete initiativer og planer.
Det er her du skal møde op, hvis du vil have indflydelse på valgprogrammet.

Søren Frøstrup-Agger
Kredsformand
Socialdemokratiet i Holstebro Kommune